Matematik

Rumfang

26. april 2016 af Steveb (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Heii i min opgave stå der at min mini pyramide skal laves i målestoksforhold 1:2000 og så skal jeg finde rumfang af den mini pyramide hvordan gøre jeg det, kan i hjælpe.

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2016 af mathon

            1\; cm\equiv 200\; m

            1\; cm^2\equiv 40.000\; m^2

            1\; cm^3\equiv 8.000.000\; m^3

                     V_{pyr}=\frac{1}{3}\cdot h\cdot G


Svar #2
26. april 2016 af Steveb (Slettet)

Okay takker

Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.