Matematik

En flise vejer 3,5 kg, og massefylden er 2,3 kg/dm3.

27. april 2016 af Mario517 - Niveau: 9. klasse

En flise vejer 3,5 kg, og massefylden er 2,3 kg/dm3.

Hvad er rumfanget af flisen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2016 af Heptan

ρ = m/V

hvor ρ er massefylden, m er massen og V er rumfanget.

Hvis man isolerer V får man

V = m/ρ

hvor m = 3,5 kg og ρ = 2,3 kg/dm3

Prøv at indsætte i formlen for V, så får du resultatet.


Svar #2
27. april 2016 af Mario517

er det så 1,2/Dm3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2016 af mathon

                V=\frac{3{,}5\; kg}{2{,}3\;\tfrac{kg}{dm^3}}       

                V=\left (\frac{3{,}5}{2{,}3} \right )\cdot\left ( \frac{kg\cdot dm^3}{kg} \right )\approx 1{,}52\; dm^3


Skriv et svar til: En flise vejer 3,5 kg, og massefylden er 2,3 kg/dm3.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.