Fysik

Samlet respons

29. april 2016 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg forstår ikke helt den her opgave. Jeg har prøvet at finde zeroinput og jeg får y=Ce^(-t/tau)*u(t) men hvordan kommer jeg så videre herfra? Når jeg indsætter begyndelsesbetingelserne får jeg at C=0 og hvis t går mod uendeligt i y=e^(-t/tau) så får vi at y=0? Men er det helt rigtigt? 


Svar #1
29. april 2016 af Searchmath (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2016 af peter lind

Du skal jo også tage hensyn til højre side. Du kan løse ligningen ved brug af panserformlen. Hvis jeg kalder din løsning til den homogene ligning for y0 og udtrykkyet på højre side for g(t)  er den fuldstændige løsning y = y0∫g(t)/y0(t) dt


Skriv et svar til: Samlet respons

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.