Matematik

Koordinat system

10. maj 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa

Se venligst vedhæftede fil

og forklar mig så jeg fatter det hvordan det kan løses

er gået i stå med opgaven

Vedhæftet fil: opgave 6.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2016 af PeterValberg

Figur 1 (den lineære)

Aflæs to punkter (0,4) og (8,0) på grafen og gør sådan:

se video 4 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2016 af PeterValberg

Figur 2 (den eksponentielle)

Aflæs et punkt på grafen, - vælg punktet (0,2)
og indsæt dette koordinatsæt i den givne forskrift,
det smukke ved det, er at c dermed er meget let at bestemme

2=c\cdot1,20^0       husk:   a0 = 1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2016 af mette48 (Slettet)

Ret linie går gennem (2,3) og (0,4)
a=(4-3)/(0-2) = 1/-2 = -1/2

y=ax+b indsæt a=-1/2 og (x,y)=(0,4) og isoler b


y=c*1,2^x
 går gennem (0,2) og (4,4) som indsættes i funktionen
2=c*1,2°
2=c*1 > c=2


Skriv et svar til: Koordinat system

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.