Matematik

Bestemmelse af rødder

13. maj 2016 af Linda95 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Det er simpel matematik jeg har brug for hjælp til. 

Hvordan finder jeg s? 

Jeg prøver at gange ud:

(s+1)-(s+2)

Gerne med alle mellemregninger 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. maj 2016 af peter lind

Du skal se på nævnerne. Hvor de bliver 0 er de divergente, her altså for s=-1 og s=-2


Svar #2
14. maj 2016 af Linda95 (Slettet)

Burde svaret ikke være -1? altså svarmulighed d. Kan du vise dine mellemregninger? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. maj 2016 af peter lind

Der er ingen mellemregninger. Jeg aflæser blot hvornår nævnerne er 0. Hvis Re(s)>-1 undgår du de punkter. Der er også andre intervaller, hvor den ikke er divergent; men de er formentlig forbudt fordi det er en overføringsfunktion


Svar #4
14. maj 2016 af Linda95 (Slettet)

Okay så pga. s=-1 og s=-2 så ved vi, at Re(s) er større end -1 og dermed svarmulighed d? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
14. maj 2016 af peter lind

ja


Svar #6
14. maj 2016 af Linda95 (Slettet)

Mange tak jeg er med. Det er en meget led metode :)


Skriv et svar til: Bestemmelse af rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.