Matematik

Hjælp til en opgave skriftlig eksamen

21. maj 2016 af Deniz313 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der kan hjælpe mig med en opgave. Skal til matematik eksamen skriftlig, så jeg øver mig i gamle opgaver. Har problemer med at tegne en graf som har krav. Kravene er: 

- Dm ]-8;5]

- Funktionen er positiv i Dm 

- Funktionen har globalt maksimum i punktet (2,5)

- f(0)=3 

Har glemt hvilket emne opgaven er i. Hvis der er en som kan skrive det til mig. 

Håber i kan hjælpe mig. Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2016 af peter lind

Du laver et kryds eller lignende ved det globale maksimum og ved (0,3).

Du vælger så nogle positive y værdier som er mindre end 5 og markerer dem på diagrammet for x= -8 og x = 5. Derefter tegner du en kurve der går gennem de markerede punkter. En nem mulighed er rette linjer. 


Svar #2
21. maj 2016 af Deniz313 (Slettet)

Okay tusind tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Hjælp til en opgave skriftlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.