Matematik

To ligninger med to ubekendte

30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: B-niveau
Løs ligningen f(x) = g(x)

Nogen der har facit til denne opgave
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2016 af PeterValberg

a) benyt et grafprogram, - fx GeoGebra

b) benyt CAS

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

ved ikke hvordan jeg løser ligningen


Svar #4
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

altså hvordan benytter jeg det i cas


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. maj 2016 af peter lind

Det har jeg jo fortalt dig i din tidligere tråd med samme opgave. Du kan også se #2

Gang ligningen med x. Resultatet bliver en 2. grads ligning alternativ. se hvor de to funktioners grafer skærer hinanden.


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. maj 2016 af mathon

                 solve((4/x)+3=0.3x^3,x)


Svar #7
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

JEG FORSTÅR DET IKKE!


Svar #8
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

DET FOR SVÆRT, i må VIRKELIG uddybe eller skære det i pap for mig!

og mathon det du skrev kan man ikke skrive på cas


Svar #9
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

eller vent mathon hvad gør jeg med det svar jeg får ud af solve


Svar #10
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

når jeg bruger solve, får jeg 2 resultater som er disse 2;

x=−1.15523 or x=2.48597

and what now :(


Svar #11
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

øhm det giver false


Brugbart svar (0)

Svar #12
30. maj 2016 af PeterValberg

#10

det betyder, at graferne har to skæringspunkter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #13
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

er opgaven så løst? 

mvh. sara jensen


Svar #14
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

min veninde siger at når jeg sætter det ind på x's plads så giver det false :-(


Brugbart svar (1)

Svar #15
30. maj 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #16
30. maj 2016 af Liselotteeee (Slettet)

tusind tusind tak, jeg takker af hele mit hjerte, du har redet min dag < 3 <3 3<3


Skriv et svar til: To ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.