Matematik

hvordan løses denne

01. juni 2016 af Einstein5 (Slettet) - Niveau: A-niveau

se vehæftet fil


Svar #1
01. juni 2016 af Einstein5 (Slettet)

hov, glemte lige filen

Vedhæftet fil:opg 22.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2016 af mette48 (Slettet)

Du glemte også opgaveteksten


Svar #3
01. juni 2016 af Einstein5 (Slettet)

Hov, det går slet ikke godt for mig, hehe

prøver lige en tredjde gang, det må være lykkens gang

Vedhæftet fil:opg 22 den rigtige.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. juni 2016 af VandalS

Lineær funktion:

b bestemmes ved at aflæse grafens skæringspunkt på y-aksen da y_0= a\cdot 0 +b = b.

a kan bestemmes ved forudgående kendskab til b ved f.eks. at aflæse grafens skæringspunkt med x-aksen da 0=a\cdot x_0 + b \Rightarrow a = -\frac{b}{x_0}

Eksponentielfunktion:

c kan bestemmes ved at aflæse skæringspunktet med y-aksen da y_0 = c \cdot 1.2^0=c\cdot 1 =c


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. juni 2016 af mette48 (Slettet)

Hvad var det så du ville spørge om?


Skriv et svar til: hvordan løses denne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.