Matematik

øveopgave isolér ligningen

09. juni 2016 af Mm98 - Niveau: A-niveau


Isolér h i ligningen

p * h    = 4M
  4
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2016 af JulieW99

1. Gang med 4 på begge sider

2. Divider med p på begge sider

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. juni 2016 af sjls

\frac{p*h}{4}=4M

Der ganges med 4 på begge sider:

p*h=4M*4

Der divideres med p på begge sider:

h=\frac{16M}{p}


Skriv et svar til: øveopgave isolér ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.