Matematik

Opgave

16. juni 2016 af teknom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner den slags type opgaver:

Et lægemiddelstof (pulver) har en loss on drying (LOD) på 5%. Hvor meget vejes for et parti på 1 mio tabletter med en dosis på 100 mg hver?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. juni 2016 af mathon

Hvor meget vejes
                                    \frac{10^6\cdot \left ( 0{,}1\; g \right )}{0{,}95}


Svar #2
16. juni 2016 af teknom (Slettet)

tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.