Matematik

Hjælp til følgende: 3--1(4--2^2)

12. august 2016 af Jensen193 - Niveau: C-niveau

Hej Studieportalen

er der nogen af jer som kan hjælpe mig med at udregne følgende regnestykke

3--1(4--22)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2016 af mathon

           3-1\cdot \left (4-2^2 \right )

           3-1\cdot \left (4-4 \right )

           3-1\cdot 0

           3-0=3


Svar #2
12. august 2016 af Jensen193

Ja, men 3--1 giver vel 3+1? Da -- giver plus. 


Svar #3
12. august 2016 af Jensen193

Er svaret ikke:

3--1(4--22)

3+1(4+4)

4*8=32


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. august 2016 af mette48 (Slettet)

3-1*(4-22) jeg tror at du for at gøre minusserne tydeligere har skrevet 2 minuser efter hinanden i stedet for kun et minus.

Husk først  regner man ud inde i parentesen, så ganger man, derefter lægger man sammen

3 - 1*(4 - 22) = 3 - 1(4 - 4) = 3 - 1* 0 = 3 - 0 = 3


Svar #5
13. august 2016 af Jensen193

Det er fordi, at det er 3- "minus 1". Så derfor --, og minus minus giver plus?

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. august 2016 af Skaljeglavedinelektier

3-(-1)\cdot (4-(-2)^2)=3+4-4=3


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. august 2016 af mette48 (Slettet)

Jeg tror du skal fremskaffe den oprindelige opgavetekst, for det du skriver her er ikke korrekt skrivemåde. Hvor har du opgaven fra?

- - bruges slet ikke i matematik. når man for nemheds skyld siger at minus gange minus giver pluds betyrer det,

at når 2 negative tal ganges bliver resultatet positivt   (-2)*(-3)=+6,

eller

at når man trækker noget negativt fra, svarer det til at lægge noget positivt til -(-3) =+3


Skriv et svar til: Hjælp til følgende: 3--1(4--2^2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.