Matematik

MATEMATIK

17. august 2016 af louisesk9 - Niveau: C-niveau

Nogen der vil hjælpe, og rigtig gerne forklare mig denne opgave? 

 En vanddråbe vejer 1*10^-6kg.

Bestem antallet af molekyler i en sådan dråbe, når hvert vandmolekyle vejer 3*10^-26kg


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. august 2016 af mathias1997

Du dividerer såmænd bare de 2 tal. Så får du antallet af molekyler.

Du anvender reglen for division af potensudtryk.

\frac{a^{m}}{a^{n}}=a^{m-n}

\frac{1\cdot 10^{-6}}{3\cdot 10^{-26}}=\frac{10^{20}}{3}


Svar #2
17. august 2016 af louisesk9

#1

Du dividerer såmænd bare de 2 tal. Så får du antallet af molekyler.

Du anvender reglen for division af potensudtryk.

\frac{a^{m}}{a^{n}}=a^{m-n}

\frac{1\cdot 10^{-6}}{3\cdot 10^{-26}}=\frac{10^{20}}{3}

Tak er det så sådan man skal skrive svaret eller? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2016 af mathias1997

Det ville jeg gøre, da det er et meget stort tal :)


Svar #4
17. august 2016 af louisesk9

#3

Det ville jeg gøre, da det er et meget stort tal :)

Super! Tak skal du have :) 


Skriv et svar til: MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.