Fysik

Vand

18. august 2016 af Mm98 - Niveau: B-niveau
Hvilke andre væsker end vand kan der eksempelvis tænkes på ? Jeg kan virkelig ikke tænke mig frem til nogle.

Og er der nogle der ved hvornår vandets tryk er ligeså stort som atmosfæren?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2016 af mette48 (Slettet)

Lån nogle fysikbøger for 7-8. klasse på biblioteket. Der kan du læse om tryk.

Jeg er ikke klar over i hvinken forbindelse du tænker.

tryk=kraft pr areal


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2016 af mathon

         1 atm = 10,3323 m H2O = 76 cm Hg


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. august 2016 af mathon

korrektion:

                                    1\; atm\equiv 10{,}3323\; m\; H_2O\equiv 76\; cm\; Hg\equiv 10{,}1325\; \tfrac{N}{cm^2}


Skriv et svar til: Vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.