Matematik

Matematik hjælp!

18. august 2016 af youcandoit (Slettet) - Niveau: 9. klasse

På internettet kan man på på en bestemt internetside købe bannerereklamer. Prisen for en bannerereklame er proportional med størrelsen, som måles i pixels. 

En bannerreklame på pixels koster 5.600 kr 

Hvad koster koster en bannerreklame som er 90 pixels? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2016 af mathon

En bannerreklame på ??? pixels koster 5.600 kr 


Svar #2
18. august 2016 af youcandoit (Slettet)

?? Ja ved hellere ikke hvordan man udregner opgaven, men den er inde på beståmatematik 


Svar #3
18. august 2016 af youcandoit (Slettet)

*****En bannerreklame på 140 pixels koster 5600 kr 

min fejl 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2016 af mette48 (Slettet)

 Der mangler en oplysning.

Hvor mange pixel er reklamen til 5600 kr på?


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. august 2016 af mathon

En bannerreklame på 140 pixels koster 5.600 kr 

En bannerreklame på 1 pixel koster (5.600 kr)/140 = 40 kr 

En bannerreklame på 90 pixel koster 90·(40 kr) = 3.600 kr


Svar #6
18. august 2016 af youcandoit (Slettet)

#4 den er på 140 pixels 


Svar #7
18. august 2016 af youcandoit (Slettet)

..


Brugbart svar (1)

Svar #8
18. august 2016 af mette48 (Slettet)

en reklame på 1 pixel koster 5600/140 kr = 40 kr

en reklame på 90 pixel koster 5600*90/140 kr = 3600 kr


Svar #9
18. august 2016 af youcandoit (Slettet)

nu sidder jeg også fast i en opgave lignende 

Jeg skal finde ud af hvor ''Hvor mange bannerreklamer kan (antal pixels) kan man få for 7.000kr 

de samme tal som opgaven før, spiller ind 


Brugbart svar (1)

Svar #10
18. august 2016 af mathon

antal pixels bannerreklamer for 7.000 kr:
                                                                      N=\frac{7000\; kr}{40\; \tfrac{kr}{pixel}}=175\; pixel\! s


Skriv et svar til: Matematik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.