Matematik

Matematik vigtig hjælp!!

23. august 2016 af toppidan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen rare sjæle, der kunne hjælpe mig med denne opgave? Den er vedhæftet, som et billede. Mange tak på forhånd:-D


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2016 af Capion1

Benyt omskrivninger af de nævnte enheder:
1 \: gal = 3,785\: L\: \Leftrightarrow \: 1\: L=\frac{1}{3,785}\: gal            og

1\: mi\: =\: 1,609\: km\: \Leftrightarrow \: 1\: km\: =\: \frac{1}{1,609}\: mi


Svar #2
23. august 2016 af toppidan (Slettet)

Hvor liter er en mile så? Og hvor mange miles er en liter? Og gallon er en kilometer? Det er lidt dem jeg har problemer med. Og hvad for en formel kan jeg f.eks bruge hvis jeg skal finde ud af hvor meget 1 gal/km er i mil/L????


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2016 af Capion1

Stil enhederne op på en brøkstreg

\frac{1\: km}{1\: L}=\frac{\frac{1}{1,609}\: mi}{\frac{1}{3,785}\: gal}=\frac{\frac{3,785}{1,609}\: mi}{1\: gal}    Her er brøken forlænget med 3,785 så nævneren bliver 1


Skriv et svar til: Matematik vigtig hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.