Matematik

Matematik aflevering

25. august 2016 af prettygirl1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan jeg bevise eller vise at en funktion er eksponentiel?

opgaven lyder: hvilken af disse grafer er graf for funktionen y = 0,5*2^x? begrund svaret.

Jeg forstår ikke hvordan jeg skal bevise at det er eksponentiel.

tak på forhånd:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2016 af mathon

y = 0,5*2x    er en ekponentielt voksende funktion


Svar #2
25. august 2016 af prettygirl1234 (Slettet)

tusinde tak, men hvordan skal jeg begrunde mit svar så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2016 af mathon

y = 0,5*2x    er en eksponentielt voksende funktion men ikke lineær.        a > 1


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2016 af mette48 (Slettet)

#3 du har stadig ikke besvaret #2 spørgsmål.

Du er bare kommet med en påstand.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2016 af mathon

                      y=f(x)=0{,}5\cdot 2^x       er ikke lineær

                      f(0)=0{,}5\cdot 2^0=0{,}5\cdot 1=0{,}5

                      f(1)=0{,}5\cdot 2^1=0{,}5\cdot 2=1{,}0

                      f{\, }'(x)=\ln(2 )\cdot f(x)>0

i øvrigt var det meningen, at #0 selv skulle udrede den del.


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.