Matematik

Ligning løst korrekt?

01. september 2016 af Ageless127 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaven lyder:

"Lad  z=3+I⋅2 være et komplekst tal.

Løs ligningen  |z|^2⋅w+z¯=Re(z) , og angiv svaret på rektangulær form

w=

"

I ligningen skal det selvfølgelig stå z konjugeret. Jeg får w = 2/13 * I, men det er åbenbart forkert i følge testen. Maple får også det samme, så kan ikke se hvad der er forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2016 af mathon

       \left | z \right |^2\cdot w+\overline{z}=Re(z)

       w=\tfrac{2}{13}i   er fint nok.


Skriv et svar til: Ligning løst korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.