Matematik

matematik hjælp

04. september 2016 af soer381k - Niveau: B-niveau

Jeg er igang med denne opgave:

For perioden 1998-2007 kan antallet af lobbyister i USA med god tilnærmelse beskrives ved denne funktion.

f(x)=490x+10400

a) hvad fortæller tallene 490 og 10400 om udviklingen af antallet af lobbyister?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2016 af mathias1997

År 1998 er år 0 (x = 0). Her var antallet af lobbyister 10400. Indtil 2007 er tallet vokset med 490 hvert år - antaget at x angiver årstallet efter 1998.

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2016 af Capion1

Det er sikkert sådan, at x = 0 svarende til året 1998
I 1998 er der så 10400 lobbyister i USA, og dette tal stiger med 490 for hvert år herefter.


Svar #3
04. september 2016 af soer381k

tak mathias1997


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.