Matematik

Isolering af n

04. september 2016 af makki1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal isolere " n " i formlen

s=5 (n-4)+r

hvordan gør man?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2016 af Skaljeglavedinelektier

n=\frac{s-r+20}{5}


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. september 2016 af PeterValberg

Subtrahér r på begge sider
Dividér begge sider med 5
Addér 4 på begge sider

n=\frac{s-r}{5}+4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Isolering af n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.