Matematik

Løs ligningen, cosinus

06. september 2016 af VI1000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg skal løse ligningerne:
 

Cos (t) = 1
Hvilket jeg får til t = 0 + P \cdot 2 \pi

og

Cos(t) = 0
Som jeg får til t = \frac{\pi}{2} + P \cdot 2 \pi eller t = \frac{3\pi}{2} + P \cdot 2 \pi

Er der nogle der kan hjælpe med resultatet?

På forhånd tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2016 af peter lind

Den sidste løsning kan skrives kortere nemlig som t = π/2+pπ  p∈Z

Du har jo løst opgaverne så hvad er problemet ?


Svar #2
06. september 2016 af VI1000 (Slettet)

Okay super, tak for hjælpen.

Skriv et svar til: Løs ligningen, cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.