Matematik

Vektorer og opgaver

06. september 2016 af Sarah45 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle,

kan I hjælpe mig med disse opgaver og forklare mig, hvad de går ud på!

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
06. september 2016 af Sarah45 (Slettet)

Og denne fil!

Vedhæftet fil:Udklip 2.PNG

Svar #2
06. september 2016 af Sarah45 (Slettet)

Og den sidste fil!

Vedhæftet fil:Udklip 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2016 af StoreNord

I første opgave (Opgave 2) skal du igennem tyngdepunktet tegne en ret linje parallel med den skrå slidske. Så skal du nedfælde den vinkelrette fra den lodrette krafts endepunkt på denne skrå linje 1.

Du skal derefter nedfælde den vinkelrette fra tyngdepunktet ned på den skrå slidske. Så skal du  nedfælde den vinkelrette fra den lodrette krafts endepunkts på denne skrå linje 2.

De "nedfældede vinkelrette" er nu den lodrette krafts 2 komposanter og udspænder kræfternes parallogram.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2016 af StoreNord

I anden opgave (Opgave 3) skal du vide, at en regulær sekskant består af seks ligesidede trekanter. Så S2=½·S1=½·Br=½·6


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2016 af StoreNord

Og den sidste fil!           mangler både spørgsmål a og b og nogle vitale mål!!


Skriv et svar til: Vektorer og opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.