Matematik

Løs ligningen - Cosinus

06. september 2016 af VI1000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg skal løse følgende ligning:

2,1 + cos(t) = -0,9

Jeg får det til:

t = cos(-3)
Dvs der er ingen løsning.

Er der nogle der kan hjælpe med resultatet?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2016 af ElMalek (Slettet)

t=cos^{-1}(-3)


Svar #2
06. september 2016 af VI1000 (Slettet)

Ja, selvfølgelig, det skulle være være:

t = cos^-^1(-3), er det det rigtige resultat. Dvs. der ingen løsning er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2016 af ElMalek (Slettet)

Ja, det er det rigtige resultat. :)


Skriv et svar til: Løs ligningen - Cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.