Matematik

VEKTORER OG OPGAVER

06. september 2016 af Sarah45 (Slettet) - Niveau: A-niveau

KAN JEG MULIGVIS FÅ HJÆLP TIL DISSE OPGAVER, DA DET HASTER LIDT???

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1700538


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2016 af mathon

Opgave 2
                       Parallelt med planet:
                                                             F_{\parallel}=\left ( 20\; N \right )\cdot \sin(22^\circ)

                       Vinkelret på planet:
                                                             F_{\perp}=\left ( 20\; N \right )\cdot \cos(22^\circ)


Svar #2
06. september 2016 af Sarah45 (Slettet)

#1

Opgave 2
                       Parallelt med planet:
                                                             F_{\parallel}=\left ( 20\; N \right )\cdot \sin(22^\circ)

                       Vinkelret på planet:                                                             F_{\perp}=\left ( 20\; N \right )\cdot \cos(22^\circ)

Hvad skulle dette betyde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2016 af StoreNord

Det er komposanterne.


Skriv et svar til: VEKTORER OG OPGAVER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.