Matematik

HJÆLP TIL MATEMATIK !

07. september 2016 af henrikbangsgaard (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har svært ved at finde forskriften på denne lineære graf, selvom jeg har mange informationer. Har vedhæftet filen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2016 af mathias1997

v=mt+b

m=0,003415

b=-0,0735

v(t)=0,003415t-0,0735


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2016 af OnceUponATime (Slettet)

Jamen den er jo givet på grafen?

Skriv et svar til: HJÆLP TIL MATEMATIK !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.