Matematik

matematik

08. september 2016 af Ceciliesofiejohannsen16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe? 

1. Løs ligningen: 

0=(x-5)(x+3)

En funktion er givet ved: Find f'(x) 

 F(x) = 0,8^3 - 4x^2+2,5x +1 

F'(x) = ?? 

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2016 af mette48 (Slettet)

1) brug 0-regelen

2) brug f(x)=a*xn  ⇒  f'(x)=an*xn-1


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.