Matematik

HURTIG HJÆLP SØGES!!

08. september 2016 af Camillalaurid (Slettet) - Niveau: 9. klasse

NOGEN DER KAN HJÆLPE MIG MED DISSE NEDENSTÅENDE OPGAVER?

(x-4)^2 -3X 

27A^3/9A

(2b+6c)^2 - (3b + 20c) 


HURITIG HURTIG HURTIG HURTIG HJÆLP

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2016 af StoreNord

(x-4)^2 -3X   =   (x-4)*(x-4)   =   x2+42+2·4·x   =   ?

27A^3/9A   = 27·A4/9   færdig


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2016 af mette48 (Slettet)

#1 har tabt -3X i første opgave

(x-4)2-3x  sidste opgave som første brug             (a+b)2=a2+b2+2ab

anden opgave kan forkortes med 9a


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP SØGES!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.