Matematik

søger hjælp

09. september 2016 af MATHG (Slettet) - Niveau: B-niveau

reducer (S-T)(S+T)-(S+T)^2 +2ST

vil meget gerne have hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2016 af PeterValberg

Kend dine kvadratsætninger, se video nr. 14, 15, 18 på denne videoliste [ LINK ]

(S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST=
S^2-T^2-(S^2+T^2+2ST)+2ST=
S^2-T^2-S^2-T^2-2ST+2ST=
........

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: søger hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.