Matematik

mangler hjælp

09. september 2016 af MATHG (Slettet) - Niveau: B-niveau

har vedhæftet et billede af opgaven tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2016 af mette48 (Slettet)

f(x)=b*x            indsæt (2,4) og (4,64) i funktionen

1)   4=b*2a                     og        2)     64=b*4a

isoler b i ligning 1

indsæt det fundne b-udtryk i 2)

isoler a

indsæt a i udtrykket for b


Skriv et svar til: mangler hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.