Matematik

matematik problem

10. september 2016 af Sofie1310 - Niveau: 9. klasse

Hej.

Jeg har brug for hjælp med noget matematik.

Jeg har en trapez der er a=4,5m b=6m h=7

arealet er 36,75 kubik meter

Det jeg ikke kan finde ud af er dette spørgsmål: Vis ved beregning, at massen af de sten, der er fyldt i 2 meter af murens mellemrum, er ca. 110 ton.      (en kubikmeter stenfyld er ligmed ca. 1,5 ton)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2016 af mathon

arealet er 36,75 m2.

Volumen 
                   V=\left ( 2\; m \right )\cdot \left ( 36{,}75\; m^2 \right )=73{,}50\; m^3

Masse
                   m=\left (73{,}50\; m^3 \right )\cdot \left ( 1{,}5\; \tfrac{ton}{m^3} \right )=110{,}25\; ton


Skriv et svar til: matematik problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.