Matematik

Hjælp opgave

15. september 2016 af sumia9 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Lige et hurtigt spørgmål. Hvad er grunden til at v bliver divideret med 2 i den vedhæftede fil.

tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2016 af mathon


Svar #2
15. september 2016 af sumia9 (Slettet)

Jamen hvad er grunden til at v bliver divideret med 2 og man finder kvadratrod af d?

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2016 af mathon

fordi
                  \sqrt{d}=\sqrt{r\cdot e^{i\cdot \theta }}=\left (r\cdot e^{i\cdot \theta } \right )^{\frac{1}{2}}=r^{\frac{1}{2}}\cdot e^{i\cdot\mathbf{\color{Red} \frac{ \theta }{2}}}

                  \sqrt{d}=100^{\frac{1}{2}}\cdot e^{i\cdot0{,}321751}=10\cdot e^{i\cdot0{,}321751}

                  


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2016 af mathon

i øvrigt
                 10+e^{i\cdot 0{,}321751}=9{,}48683+\mathbf{i}\cdot 3{,}16228\neq 3+\textbf{i}


Skriv et svar til: Hjælp opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.