Matematik

Potens hjææææææælp

15. september 2016 af miljoi - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke finde ud af disse to opgaver, tjek billedet

Vedhæftet fil: potens.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2016 af PeterValberg

Jeg indsætter lige opgaven:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
15. september 2016 af miljoi

Kan du eventuelt hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2016 af mathon

a)

                                     f(x)=y=4{,}246759\cdot x^{0{,}429111}

b)

                                                    x=\left (\frac{y}{4{,}246759} \right )^{\frac{1}{0{,}429111}}

c)               
                                       1+r_y=(1+r_x)^{0{,}429111}

                                       1+r_y=1{,}10^{0{,}429111}\; ...


Svar #4
15. september 2016 af miljoi

hvordan har du fået b til det der???


Skriv et svar til: Potens hjææææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.