Matematik

Matematik aflevering

16. september 2016 af fa71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

Skal have lavet en aflevering til i dag!!!! og ved ikke hvordan man skal gøre det her

plzzzzz hjælp. tak på forhånd

opgaven ligger som vedhæftet fil

Vedhæftet fil: Billede uden titel.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2016 af mathon

benyt i opgaverne
                                   \left ( cx^n \right ){\, }'=c\cdot n\cdot x^{n-1}

                                   k{\, }'=0          k er en konstant


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.