Matematik

hjælp med vektor opgave

19. september 2016 af stefannm (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

opgaven lyder:

IA og IB er to vekselstrømme, hvor IB kommer 30º før IA.

IA=3A og IB=5A

a) Beregn den resulterende strøm I=IA+IB når IA er reference.

Har virkelig ingen anelse om hvordan jeg skal komme igang med opgaven. Håber på en venlig sjæl vil hjælpe mig igang med den.


Svar #1
19. september 2016 af stefannm (Slettet)

Skal siges at I, IA og Ier alle sammen vektorer. kunne bare ikke lave tegnene


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. september 2016 af mathon

      \left ( 3\angle0 \right )+\left ( 5\angle 30 \right )=\left ( 7{.}74472\angle 18{.}8324 \right )


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2016 af mathon

                            \begin{pmatrix} 3\\0 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} \frac{5\sqrt{3}}{2}\\ \frac{5}{2} \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} \frac{6+5\sqrt{3}}{2}\\ \frac{5}{2} \end{pmatrix}


Svar #4
19. september 2016 af stefannm (Slettet)

takker og bukker :)


Skriv et svar til: hjælp med vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.