Matematik

MatematIk HJÆLP!

20. september 2016 af calliemoore (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med vedhæftede opgave? Jeg er begyndt lidt på den 

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2016 af mathon

Reducer andengradsligningen
til formen:
                      ax^2+bx+c=0


Svar #2
20. september 2016 af calliemoore (Slettet)

Okay jeg har brugt et hjælpe værktøj (det måtte vi godt) og jeg har fået dette resultat: x =-2,7 og x =0,37 men hvad gør jeg nu og hvad kan jeg bruge disse informationer til?


Svar #3
20. september 2016 af calliemoore (Slettet)

Please hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2016 af mathon

              x=\left\{\begin{matrix} \frac{-47-\sqrt{3809}}{40}\\ \frac{-47+\sqrt{3809}}{40} \end{matrix}\right.               som er 1.koordinaterne til de søgte skæringspunkter.

2.koordinaterne beregnes af:
                                                         y=4{,}2\cdot \left\{\frac{-47-\sqrt{3809}}{40},\frac{-47+\sqrt{3809}}{40}\right\}-5


Svar #5
20. september 2016 af calliemoore (Slettet)

Okay vil det så sige at første kordinatsæt er (-2,7  ,  -16,34)

Og andet kordinatsæt er (0,37,   -3,446) ?


Svar #6
20. september 2016 af calliemoore (Slettet)

Jeg har virklig brug for et svar!


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. september 2016 af mathon

Du må ikke afrunde i mellemregninger.

 første kordinatsæt er (-2,72  ,  -16,42)
 andet kordinatsæt er (0,368  ,  -3,45)


Skriv et svar til: MatematIk HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.