Fysik

Bevægelse

25. september 2016 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hejsa hvordan løses denne opgave?
Har lidt vanskeligheder med den :/
Vedhæftet fil: IMG_8331.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2016 af Eksperimentalfysikeren

Regn først hastigheden om til m/s. Gang derefter med reaktionstiden.


Svar #2
25. september 2016 af Liselotteeee (Slettet)

altså så jeg skal sige 1/2 * 1200 * 0,25^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2016 af Eksperimentalfysikeren

Jeg kan ikke se, hvor du har de tal fra.

Du regner fra km i timen til m/s ved at dividere med antallet af sekunder på en time og gange med antallet af meter på en kilometer.

Eksempel: 90km/timen = 90 / 60 / 60 * 1000 m/s = 90000/3600 = 25 m/s


Skriv et svar til: Bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.