Matematik

Hjælp til Opgave

03. oktober 2016 af Malik2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan skal jeg løse disse opgaver?

Vedhæftet fil: 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2016 af jantand

Hele møllehjulet- det indre = arealet af det grå

Arealet af en cirkel = π * r^2

så det bliver   (π* 1,6^2    - π* 1,3^2)

Bjælkens længde  Den trekant der går fra   O  til A og 0,3 m ind er retvinklet.

OA er hypotenusen  0,3 er en katede. Så findes den anden katede

1,6^2  - 0,3^2  = bjælkens længde


Skriv et svar til: Hjælp til Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.