Matematik

Matematik

03. oktober 2016 af bieberpige (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave?
Den er vedhæftet som fil. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2016 af mathon

        f{\, }'(x_o)=3{x_o}^2+4x_o-1=0

                          x_o=\left\{\begin{matrix} \frac{-(2+\sqrt{7})}{3}\\ \frac{-2+\sqrt{7}}{3} \end{matrix}\right.

tangent:
                          y=3\left ( x+\frac{2+\sqrt{7}}{3} \right )+f\left ( \frac{-(2+\sqrt{7})}{3} \right )


Svar #3
03. oktober 2016 af bieberpige (Slettet)

Så jeg skal først differentiere funktionen, og derefter anvende diskriminant formlen?


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.