Matematik

Skal bruge hjælp til at Beregne rumfanget af følgende figurer (Angiv med 1 decimal)

05. oktober 2016 af Mario517 - Niveau: 10. klasse

Beregn rumfanget af følgende figurer (Angiv med 1 decimal)


kasse: 3 cm, 5 cm og 8 cm = cm3? [Du har ikke svaret]


Cylinder: radius: 2 cm og højde: 6 cm = cm3?  [Du har ikke svaret]


kugle: radius: 4 cm = cm3 ? [Du har ikke svaret]


terning: Kantlængde: 5 cm  = cm3?  [Du har ikke svaret]
 

Må meget gerne give en god forklaring og svarene :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2016 af Capion1

Jeg er (næsten) sikker på, at du kan finde formlerne for rumfangene af de elementære legemer, du har beskrevet, i lærebogen eller i formelsamlingen. Muligvis kaldes en kasse for et prisme. Alle længdemål er i cm, dermed bliver alle rumfangsmål i cm3 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2016 af mette48 (Slettet)

Til kuglen og cylinderen skal du bruge π som er 3,14

målene er i cm3 men du skal selv afrunde til en decimal


Skriv et svar til: Skal bruge hjælp til at Beregne rumfanget af følgende figurer (Angiv med 1 decimal)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.