Fysik

∆Evand+∆Eis =0?

06. oktober 2016 af Hejmeddig2132 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle, hvad forklarer denne ligning? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2016 af peter lind

Det er afhængg af sammenhænget men formodentlig  Den energi vandet afgiver er den energi isen modtager 


Svar #2
06. oktober 2016 af Hejmeddig2132 (Slettet)

så den energi som vandet afgiver = den energi isen modtager? 


Skriv et svar til: ∆Evand+∆Eis =0?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.