Matematik

Matematik - Hjææææælp

14. oktober 2016 af Directionerftw (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har prøvet mig frem, men får stadigvæk ikke det samme som facit hvor der er givet to t-værdier (-2,0) /: DER ER TALE OM OPAGVE 7 - B


Svar #1
14. oktober 2016 af Directionerftw (Slettet)

Opgave: 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2016 af AMelev

Indsæt x = 1 + 3t og y = 1+t i ligningen for l og løs den mht. t.

Er du sikker på, at der i facit er givet 2 t-værdier? Er det ikke bare svaret på skæringspunktet, der er angivet - det er jo det, der er spurgt om?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. oktober 2016 af mathon

så du får:
                     x-y+2=01+3t-(1+t)+2=0

                     1+3t-(1+t)+2=0

                                    t=-1


Skriv et svar til: Matematik - Hjææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.