Kemi

isoelektriske punkt og pH

20. oktober 2016 af mmmooo34 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hvis jeg har beregnet den isoelektriske punkt ved hjælp af denne formel:

pI=\frac{1}{2}(pK_a1 +pK_a2)

hvordan beregner jeg pH


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2016 af mathon

           pH_I=\frac{pK_s(S)+pK_s(amf)}{2}

Det iosoelektroniske punkt er en pH-værdi.


Svar #2
20. oktober 2016 af mmmooo34 (Slettet)

jeg har lige et spørgsmål angående bestemmelsen af renheden af glycinhydrochlorid når jeg kender ækvivalenspunkterne på stoffet:

ækvivalenspunkt (1) = 7,11

ækvivalenspunkt (2) = 12

og der er beregnet en masse på 1,153 g


Skriv et svar til: isoelektriske punkt og pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.