Matematik

sæt nr 1

27. oktober 2016 af dann2432 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hansen indsætter 65.550.00 kr i en bank, der giver 9% p.a.

beregn den årlige rente.

hvor meget kan Hansen ialt hæve, hvis han tager pengene ud efter et halvt år?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2016 af bokaj123


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2016 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2016 af AMelev

Du kan også prøve dette link


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. oktober 2016 af Soeffi

#0 Det skal nok forstås sådan (der er formodentlig tale om en beregning ved hjælp af formlen for rentedage): 

Årlig rente: 0,09·65.550 kr. = 5.899,50 kr.

Efter et halvt år er renten: 0,5·5.899,50 kr. = 2.949.75 kr.

Han hæver denne rente, og det som han har sat ind, i alt: 65.550 kr. + 2.949.75 kr. = 68.499,75 kr.


Skriv et svar til: sæt nr 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.