Matematik

Isolering i en formel

30. oktober 2016 af MissGeek87 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal have isoleret C i den her formel, nogen der lige kan give en hjælpende hånd?

M0-Mz(τ) = C · e-τ/T


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2016 af fosfor (Slettet)

Divider begge sider med e-τ/T


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2016 af AMelev

#0

M0-Mz(τ) = C · e-τ/T Står det mon rigtigt? -T/T = -1

M_0-M_z (T)= \frac{C \cdot e^{-T}}{T} Gang med T og eT på begge sider.


Skriv et svar til: Isolering i en formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.