Fysik

Effekt beregning

30. oktober 2016 af henrikbangsgaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et menneske omsætter gennem forbrændingen af madvarer ca 10 MJ i løbet af et døgn. Hvad er den gennemsnitlige effekt i denne omsætning?

Hjælp tak... Jeg har prøvet og prøvet, men kan simpelthen ikke finde frem til facit


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

P = 10 MJ / 1 døgn = 10 * 106 J / (24 * 60 * 60 s) = 116 W


Svar #2
30. oktober 2016 af henrikbangsgaard (Slettet)

Tak for hjælpen, jeg kom hele tiden til at gange energien med tidsrummet i stedet for at dividere!


Skriv et svar til: Effekt beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.