Matematik

Hjælp til gennemsnit

01. november 2016 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

På vedhæftet billede er der et skema, som viser karakterene og hvor mange, der har fået hver karater. 

Formlen for beregning af middelværdi

Middelværdi=\frac{summen af data}{antal data}

Middelværdi =\frac{-3*0+00*2+02*2+4*3+7*6+10*7+12*4}{24}=7,6

Er ovenstående rigtigt, eller er der noget jeg gør forkert i min mellemregning? 


Svar #1
01. november 2016 af annahansen2 (Slettet)

Rettelse, middelværdi


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. november 2016 af sjls

#0

Fremgangsmåden er egentlig korrekt, men jeg undrer mig lidt over dit resultat; det skulle da gerne give 7\frac{1}{3}, selv med dine tal.


Skriv et svar til: Hjælp til gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.