Matematik

Renter

02. november 2016 af sofialarson1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

HJÆLP

L´EASY tilbyder et lån på 25000 kr. over 60 måneder med en månedlig ydelse på 728 kr. 

a) Gør rede for, at den månedlig rente er 2,05%.

b) Bestem den effektive rente p.a.

SE BILLAG !


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2016 af Moderatoren


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2016 af mathon

Hvis  den månedlig rentesats er 2,05%  ( r = 0,0205 )
kan ydelsen kontrolberegnes ved brug
af formlen:
                   y=\frac{G\cdot r}{1-\left ( 1+r \right )^{-n}}           

                   y=\frac{25.000\cdot 0{,}0205}{1- 1{,}0205^{-60}}


Skriv et svar til: Renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.