Matematik

Løs følgende ligningssystemer (”2 ligninger med 2 ubekendte”):

02. november 2016 af natalie1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs følgende ligningssystemer (2 ligninger med 2 ubekendte)

a. y=5x-9 og y=2x+7

b. x+y-10=0 og 2x-y+1=0

c. 2x-y+5=0 og 4x-2y+10=0

d. x+2y-2=0 og 3x+6y+4=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2016 af StoreNord

Du skal bruge "lige store koefficienters metode"


Skriv et svar til: Løs følgende ligningssystemer (”2 ligninger med 2 ubekendte”):

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.