Matematik

hjælp til denne opgave?

05. november 2016 af peterch (Slettet) - Niveau: A-niveau

kan desværre ikke finde ud af opgaven, kan en hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2016 af jantand

Du skal integrere udtrykkene. Når du har integreret får deu et udtryk med en konstant.

Når du sætter (a,b) ind i det udtryk du har fundet får du samtidig et udtry for hvad konstanten ska være.

Så har du løsningen.


Svar #2
05. november 2016 af peterch (Slettet)

Hmmmm forstår ikke lige helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2016 af jantand

Hvis du tager nr. 1

dy/dx = x

dy =x*dx

y= 1/2x2 +c Fordi når du differentierer blivr c =0

Hvis du sætter (a,b) = (1,2)

Så er 2  = 1/2 *12 +c  så er c=  2-1/2    c= 1.5

så er funktionen   y= 1/2x2 +1.5

Så er det på samme måde med de andre


Svar #4
05. november 2016 af peterch (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: hjælp til denne opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.