Matematik

Matematik

07. november 2016 af lokpæø (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle, som kan hjælpe med den sidste del. Forstår ikke helt hvordan man bruger \small lagranges \small restled.

Skærmbillede 2016-11-07 kl. 02.30.33.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2016 af peter lind


Svar #2
07. november 2016 af lokpæø (Slettet)

Har prøvet at læse det, men er ikke helt med.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2016 af peter lind

Til 3. orden får du

f(1)+f'(1)(x-1)+f''(1)/2!'(x-1)2+f'''(1)(x-1)3/3! = 1-2(x-1)/1!+3(x-1)2/2!-4(x-1)3/3!  = 1-2(x-1)+3(x-1)2/2- 4(x-1)3/6

Indsætter du x=0  får du 1+2+3/2+4/6 = 31/6

Hvis du ser på fejlleddet er det negativt så funktionsværdien er overvurderet


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.