Matematik

matematik hjælp

07. november 2016 af BlueRoses (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Studieportalen

Jeg har problemer med en opgave. 

Jeg har helt blank med hvordan jeg skal kunne forklarer hvorfor formlen  x= (y-b)/a er som den er.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2016 af mathon

     Du isolerer x
     i
                               y=ax+b

                               ax+b=y                subtraher b

                               ax=y-b               divider med a

                               x=\frac{y-b}{a}

                              
                          


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.